Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ

Ψάχνοντας να βρω έναν εύκολο τρόπο για να φτιάξω κολάν, αποφάσισα σήμερα να φτιάξω τζιν παντόφλες για τον άντρα μου (για να μην παραπονιέται ότι συνεχώς φτιάχνω πράγματα για τον εαυτό μου). Την ιδέα την πήρα από ένα σχετικό project που βρήκα στο Guardian. http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2010/may/18/how-to-make-slippers-from-jeans


Βρήκα λοιπόν ένα παλιό παντελόνι του γιου μου που μου το είχε δώσει για πέταμα, και πραγματικά δεν ξέρω τι ήταν αυτό που με είχε κάνει να το κρατήσω στην αποθήκη.  Βρήκα κάποιους πάτους που δεν χρησιμοποιούσαμε πλέον και τους χρησιμοποίησα ως πατρόν. Έκοψα το παντελόνι στο σχήμα που ήθελα.
 Έκοψα ακόμα και τα πάνω κομμάτια.
 Άρχισα να τα συναρμολογώ και τότε ανακάλυψα ότι μάλλον ήταν μικρά αυτά τα κομμάτια. Είχα όμως καταστρέψει το τζιν και δεν είχα δυνατότητα να κόψω άλλα κομμάτια, έτσι έπρεπε να τα μεγαλώσω προσθέτοντας κάποια τσόντα. Τελικά αποφάσισα η τσόντα να είναι κάποιο άλλο ύφασμα ώστε να μοιάζει ως σχέδιο.

Τα γάζωσα και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Δεν με ικανοποιεί όμως και σκέπτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές, κατά το "ράβε ξήλωνε δουλειά να σου λείπει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου