Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΑΖΛ

Πάλι ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και δεν είχα χρόνο να κάνω καμιά ανάρτηση. Τον τελευταίο καιρό, κάτι με έχει πιάσει με την υγιεινή διατροφή και την μεσογειακή κουζίνα. Φυσικά συνώνυμο της μεσογειακής κουζίνας είναι το ελαιόλαδο. Δοκιμάζω λοιπόν συνταγές με ελαιόλαδο, αλλά όχι μόνο. Γενικώς είμαι σε μια φάση ψαξίματος. Αν δεν μας τρελάνουν αυτοί που μας κυβερνούν ίσως βρω αυτό που ψάχνω.
Τέλος πάντων. Σήμερα θα σας αποζημιώσω. Θα δώσω ιδέες για χειμερινές φούστες, πολύχρωμες, χαρούμενες (ίσως μας βγάλουν για λίγο από τα σκοτάδια που μας έχει ρίξει η οικονομική κρίση - αν και χλωμό το βλέπω).  
Μπορείτε που λέτε να επιλέξετε διαφορετικά υφάσματα, διαφορετικά χρώματα και γιατί όχι να εκμεταλλευτείτε και κάποια υπόλοιπα που σας έχουν περισσέψει από άλλα ρούχα που έχετε ράψει ή ξηλώσει.
Το σχέδιο είναι ελεύθερο. Κάνετε όσα κομμάτια θέλετε και σε όποιο σχήμα θέλετε εσείς. Εγώ απλά σας παραθέτω κάποιες ιδέες. 
Το πίσω κομμάτι της φούστας, καλό θα ήταν να αποτελείτε από ένα μόνο ύφασμα. Αν βάλετε και πίσω πολλά κομμάτια, μάλλον θα είναι πολύ κιτς
Έχουμε δει πως βγάζουμε το πατρόν της φούστας. Αντιγράψτε λοιπόν ένα πατρόν, ολόκληρο το μπροστινό και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει.
Εννοείτε ότι θα αφήσουμε περιθώρια ραφής 1,5 εώς 2 εκ στα κομμάτια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου